Relacja z targów ISH Frankfurt 2017

W dniach 14-18 marca 2017 roku nasza firma uczestniczyła w największych międzynarodowych targach w branży ogrzewania, klimatyzacji, wentylacji, instalacji wodnych oraz wyposażenia łazienek. Podczas tegorocznego spotkania we Frankfurcie zaprezentowaliśmy nasze najnowsze modele sterowników i odpowiedzieliśmy na pytania odwiedzających.

Relacja z targów ISH Frankfurt 2017

Pełną relację z targów prezentujemy na łamach naszego bloga pod adresem: www.techsterowniki.pl/blog/relacja-z-targow-ish-frankfurt-2017/

Projekt współfinansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020, III Oś priorytetowa Przedsiębiorcza Małopolska, Działanie 3.3. Umiędzynarodowienie małopolskich MŚP z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.

stopka_unia

697-837-877

Zamów newsletter!

Chcę otrzymywać newsletter (rezygnacja możliwa w każdej chwili)

Email marketing powered by FreshMail

Szanujemy Twoją prywatność. W każdej chwili będziesz mógł zrezygnować z dalszego otrzymywania wiadomości. Zapisując się do newslettera akceptujesz Regulamin

Jeśli chcesz otrzymywać praktyczne porady, najświeższe informacje o naszych produktach oraz ważnych wydarzeniach z życia firmy to zapisz się do newslettera. Nie spamujemy – wysyłamy tylko wartościowe treści.