Naucz się sprawnie zarządzać ogrzewaniem – weź udział w darmowym kursie online

„Jak zostać ekspertem od zarządzania ogrzewaniem” to tytuł darmowego kursu mailowego przygotowanego przez firmę TECH Sterowniki. Udział w nim może wziąć każdy, kto chce nauczyć się sprawnego i oszczędnego zarządzania ciepłem w swoim domu. Wystarczy podać swój adres mailowy, by codziennie przez 10 dni otrzymywać konkretne porady na temat różnych aspektów sterowania ogrzewaniem.

Naucz się sprawnie zarządzać ogrzewaniem – weź udział w darmowym kursie online

Kto może wziąć udział w kursie?

Kurs mailowy jest skierowany do wszystkich, którzy chcą zaoszczędzić na ogrzewaniu, zachowując wysoki komfort cieplny. Przydatne informacje znajdą w nim osoby, które dopiero planują montaż instalacji grzewczej, jak i te, które chcą usprawnić tę już działającą. To spora dawka wiedzy zarówno dla osób prywatnych, jak i tych związanych z branżą grzewczą, którzy chcą zwiększyć wydajność swojego ogrzewania i obniżyć rachunki.

Weź udział w kursie

Struktura kursu

Kurs mailowy składa się z 10 dedykowanych porad. Każdy z jego uczestników, przez 10 dni otrzyma jedną poradę, w której znajdzie informacje na temat wybranego aspektu zarządzania ogrzewaniem. W poradach znajdują się konkretne wskazówki w skondensowanej formie, opatrzone grafikami i wizualizacjami ułatwiającymi zrozumienie tematu. Wszystkie materiały będą udostępniane w formacie pdf.

Kurs od środka

W kursie znajdują się odpowiedzi na najważniejsze i najczęściej zadawane pytania dotyczące zarządzania ogrzewaniem. Z kursu można dowiedzieć się m.in.:

• jak dobrać sterowniki do swojego domu/mieszkania
  • jak zarządzać ogrzewaniem w pomieszczeniach oraz zdalnie
  • jak zwiększyć wydajność pozyskiwania ciepłej wody użytkowej
  • jak najlepiej wykorzystać możliwości swojego sterownika
  • jak rozbudować swój system do sterowania ogrzewaniem

W każdej poradzie znajdują się także linki do artykułów, z których może skorzystać, chcąc bardziej szczegółowo zapoznać się z danym tematem.

Więcej informacji na temat tego kursu mailowego oraz formularz do zapisu można znaleźć na stronie: https://www.techsterowniki.pl/kurs/

697-837-877
Załączniki:
tyt-do-kursu-blog.png

Zamów newsletter!

Chcę otrzymywać newsletter (rezygnacja możliwa w każdej chwili)

Email marketing powered by FreshMail

Szanujemy Twoją prywatność. W każdej chwili będziesz mógł zrezygnować z dalszego otrzymywania wiadomości. Zapisując się do newslettera akceptujesz Regulamin

Jeśli chcesz otrzymywać praktyczne porady, najświeższe informacje o naszych produktach oraz ważnych wydarzeniach z życia firmy to zapisz się do newslettera. Nie spamujemy – wysyłamy tylko wartościowe treści.